Kapsalon Amersfoort

Niet meer de deur uit naar een kapsalon in Amersfoort. Beauty by Hair komt bij u thuis!

Moet u ook altijd zo lang wachten bij de kapper? Zo zonde van uw tijd! Of schiet een kappersbezoek er steeds bij in door uw drukke dagelijkse leven? Dan is een thuiskapper de oplossing! U bent geen tijd meer kwijt aan reizen of wachten. Gemakkelijk bij u thuis wordt u voordelig geknipt door een ervaren kapster van Beauty by Hair!

Verschillende kappersbehandelingen

Beauty by Hair is de kapsalon aan huis in Amersfoort voor het hele gezin. Ik knip dames, heren en kinderen. Zo bent u meteen allemaal klaar. Niet alleen kunt u thuis worden geknipt maar ook andere verven, permanent, watergolf, extensions of highlights zijn mogelijk. Een compleet nieuwe coupe of alleen even bijpunten of een pony knippen? Het is allemaal mogelijk. Uw haar zit daarna net zoals in een kapsalon in Amersfoort! En dat allemaal vanuit uw eigen comfortabele huis.

Hair Extension Amersfoort

Natuurlijke verzorgingsproducten

Ik neem mijn eigen spullen mee. Niet alleen scharen, borstels en kammen maar ook verzorgingsproducten. Zo krijgt uw haar na uw behandeling de beste verzorging. En u kunt deze producten ook bij me aanschaffen zodat u uw haar ook tussen twee knipbeurten de beste verzorging kunt geven.

Wilt u weten of ik ook bij u in de buurt knip? Neem dan even contact met me op. U kunt me telefonisch bereiken, stuur een mailtje of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op