Herenkapper Amersfoort

Heren kunnen ook terecht bij Beauty by Hair. Ik heb ruime ervaring als herenkapper in Amersfoort.

De voordelen van een thuiskapper

Ook voor mannen is hun haar belangrijk. Een goed geknipte coupe geeft u een verzorgde look. Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends en adviseer u graag over een nieuw kapsel. Maar ook als u uw haar gewoon alleen een stukje korter wilt, dan help ik u graag. En heel gemakkelijk, ik kom gewoon bij u thuis! U hoeft de deur niet meer uit, geen wachttijden en gewoon comfortabel geknipt worden in uw eigen huis. Niet alleen heel gemakkelijk, u bespaart er ook veel tijd en geld mee. Doordat mijn overheadkosten laag zijn, kan ik een voordelig tarief rekenen. En daar heeft u weer profijt van. Goed en voordelig knippen door een professionele herenkapper in Amersfoort zonder poespas, dat kan bij Beauty by Hair.

Herenkapper Amersfoort

Ook voor dames en kinderen

Naast herenkapper in Amersfoort ben ik ook dameskapper en knip ik kinderen. Allemaal gewoon bij u thuis. U kunt gerust een afspraak maken voor het hele gezin. Niet meer met uw kinderen naar de kapper en daar wachten tot ze klaar zijn maar gewoon lekker thuis geknipt worden.  En als u dan toch op uw beurt moet wachten, bent u gewoon lekker thuis en kunt u uw eigen gang gaan.

Wilt u meer informatie over mijn tarieven? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met me op. U vindt mijn contactgegevens op de website.