Goedkope kapper Amersfoort

Bent u op zoek naar een goedkoper kapper in Amersfoort? Dan is Beauty by Hair uw kapper! Jarenlange ervaring en een professionele instelling. Kwaliteit voor een voordelig tarief. Voor een kappersafspraak kom ik gewoon bij u thuis. U hoeft niet meer te wachten omdat de afspraak voor u uitloopt en u bent geen tijd meer kwijt om bij een kapsalon te komen.

Besparing van tijd en geld

Doordat ik geen hoge overheadkosten heb, ben ik een goede maar goedkoper kapper in Amersfoort. Hier kunt u dubbelop van profiteren! U bespaart namelijk tijd en geld! En het is ook nog eens heel gemakkelijk. U kunt ook een afspraak maken voor uw hele gezin. Ik knip dames, heren en kinderen. Voor kinderen is het ook prettig om in hun eigen huis geknipt te worden. Ze voelen zich vertrouwd en ze hebben hun speelgoed bij de hand. Het is ook mogelijk om uw kind voor de televisie te knippen.

Goedkope kapper Amersfoort

U hoeft nergens rekening mee te houden

Ik neem mijn eigen spullen mee. Een kapper cape, spiegel, kammen, borstels, scharen en alles wat ik nodig heb voor de door u gewenste kappersbehandeling. Ik knip u gewoon op een eetkamerstoel dus u hoeft verder nergens rekening mee te houden. Ook neem ik mijn eigen verzorgingsproducten mee zodat ik uw haar goed in model kan brengen en wat extra verzorging mee kan geven.

Wilt u meer meer informatie over mijn tarieven? Neem dan contact op met de goedkope kapper in Amersfoort. Ik vertel u graag alles over Beauty by Hair.