Goede kapper Amersfoort

Bent u op zoek naar een goede kapper in Amersfoort? Vindt u het ook zo vervelend dat u bij kapsalons steeds door iemand anders wordt geholpen waardoor de kwaliteit steeds wisselend is? Kies dan voor Beauty by Hair. Voor deze professionele en ervaren kapster hoeft u de deur niet meer uit. Ik kom namelijk gewoon bij u thuis op een moment dat het u uit komt.

Uw voordelen

U hoeft niet te wachten tot u aan de beurt bent en u heeft geen reistijd meer. Niet alleen bespaart u veel tijd maar ook in de kosten. Want doordat ik geen overheadkosten heb van een dure kapsalon, kan ik een voordelig tarief rekenen. Een goede kapper in Amersfoort voor een betaalbare prijs. Wie wil dat nu niet.

Goede Kapper Amersfoort

Voor het hele gezin

Ik knip niet alleen dames maar ook heren en kinderen. U kunt heel gemakkelijk uw hele gezin laten knippen. Een complete nieuwe coupe? Of alleen bijpunten of een pony knippen? Geen probleem! Ook andere kappersbehandelingen kunnen bij u thuis plaatsvinden. Een ander kleurtje in uw haar of uw kleur verlevendigen met highlights? Je haar langer en voller maken door middel van hairextensions? Of toch een weelderige bos krullen met een permanent of watergolf. Het is allemaal mogelijk, gewoon bij u thuis. Ik neem mijn eigen spullen mee, dus u hoeft nergens rekening mee te houden.

Wilt u ook een afspraak maken met een goede kapper in Amersfoort? Heel gemakkelijk bij u thuis? Neem dan contact met me op. Ik maak graag een afspraak met u.